Pitkään haudutettaviin pataruokiin. Parhaimmillaan ylikypsänä.
pitkään haudutettaviin pataruokiin.
Keitettäviin liharuokiin: lihakeitto, padat, karjalanpaisti...
Ulkofile pihveihin tai kokonaan uunissa kypsennettäväksi. Sisäfilee sopii fileepihveihin.
Viipale-, pala- ja suikaleruokiin.
Kulmapaistit: patapaistit, lihakääryleet, palapaistit, wokkiruoat. Sisäpaisti: Ohuet pihvit ja kokonaisena uunipaistiksi.
Liha-luuliemen valmistukseen. Lihakeittoon.
Pitkään haudutettaviin pataruokiin.
Täytettyihin lihakääryleisiin, pihveiksi paloiteltuina tai kokonaisena grilliin.
Pitkään haudutukseen/keittämiseen, viimeistely grillissä.
Savustukseen tai pitkään haudutukseen uunissa, viimeistely grillissä.
Keitettäviin liharuokiin.
Pitkään haudutettaviin pataruokiin. Parhaimmillaan ylikypsänä.
pitkään haudutettaviin pataruokiin.
Keitettäviin liharuokiin: lihakeitto, padat, karjalanpaisti...
Ulkofile pihveihin tai kokonaan uunissa kypsennettäväksi. Sisäfilee sopii fileepihveihin.
Viipale-, pala- ja suikaleruokiin.
Kulmapaistit: patapaistit, lihakääryleet, palapaistit, wokkiruoat. Sisäpaisti: Ohuet pihvit ja kokonaisena uunipaistiksi.
Liha-luuliemen valmistukseen. Lihakeittoon.
Pitkään haudutettaviin pataruokiin.
Täytettyihin lihakääryleisiin, pihveiksi paloiteltuina tai kokonaisena grilliin.
Pitkään haudutukseen/keittämiseen, viimeistely grillissä.
Savustukseen tai pitkään haudutukseen uunissa, viimeistely grillissä.
Keitettäviin liharuokiin.
Reilun kokoinen luullinen pihvi, joka sisältää pitkäksi jätetyn kylkiluun ja luussa kiinni olevaa ulkofilettä/ entrecotea leikkuutavasta riippuen. Erinomainen grilliin.
Pieni, kapea, sisäfileen kaltainen murea lihas. Hyvä pihviliha.
Paksulla makurasvalla varustettu pala ulkofileen ja ulkopaistin välistä. Erinomainen grilliin.
Tunnetaan myös nimellä lankkupihvi. Kupeesta saatava murea, ohut pihviliha.
Tunnetaan myös nimellä maminha. Kolmionmuotoinen lihapala naudan takaosasta.
Tunnetaan myös nimellä Butcher's Steak. Lihas, joka kiinnittää sisäelimet selkärankaan. Murea ja maukas pala, keskellä paksu sidekalvo, joka siistitään pois ja jäljelle jää kaksi ohutta, mutta pitkää lihapalaa. Hyvä pihviliha.
Luutonta rintaa. Soveltuu hyvin pitkään haudutukseen ja erinomainen savustukseen.
Naudan potkakiekot ydinluulla.
Leikataan sisäfileen keskiosan paksusta päästä. 3-4 cm paksuiset viipaleet paistetaan pannulla halutun kypsyisiksi.
Ulkofileestä tai -paistista leikattu n. 1.5 cm paksuinen pihvi. Nuijitaan ohueksi ja paistetaan nopeasti molemmin puolin.
Kuin T-luupihvi, mutta leikattu 6-10 cm.
Eli välikyljys. Naudan ulkofileen jatkeesta leikataan runsasrasvaista lihaa 2 cm paksuisiksi pihveiksi. Paistetaan pannulla tai grillissä puolikypsiksi.
Ulkoseläke, eli ulkofileepihvi englanniksi.
Naudan sisäfileen kapenevasta kärjestä leikataan noin 2 cm paksuisiksi pihvejä.
Fileeselästä leikattu 2-6 cm paksuinen pihvi. Mukana sisä- ja ulkofileetä. Erinomaista grillattavaa.